Bilgi Al

TITUS ile Toplantı Araçlarında Güvenliğinizi Arttırın

Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype for Business, Goto Meeting, Google Meet gibi toplantı araçlarında ekran paylaşımlarının nasıl güvenli bir şekilde sağlandığını görün.

Pandeminin bir sonucu olarak bugün dünya çapında 1,5 milyardan fazla insanın uzaktan çalıştığı tahmin ediliyor.

Son zamanlarda video konferans platformları, uzaktaki ekip üyeleriyle günlük olarak daha iyi iletişim kurmanın çok kolay bir yolunu sunuyor. Ancak bu platformalar, çoğumuzun içinde bulunduğu durumdan dolayı yeni evden çalışma düzeniyle dikkat edilmesi gereken birkaç güvenlik riskini de beraberinde getiriyor.

Örneğin; satın alma evraklarını incelemek için ekran paylaştığınız bir görüşme yaparken tüm katılımcıların belgelerinizi görüntüleme yetkisine sahip olduğundan emin misiniz?

Kurum çalışanlarının bordro tablosu üzerinde çalışmaya devam etmeden önce katılımcıların ekranınızı paylaşmayı durdurmanız gerektiğiyle ilgili hatırlatma yapacağına güveniyor musunuz?

TITUS Classification Suite ile ekran paylaşımlarının Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype for Business, Goto Meeting, Google Meet gibi toplantı araçlarında güvenli bir şekilde nasıl sağlandığını görebilmek için aşağıdaki kısa videomuzu izleyebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için [email protected] adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

ÖNCEKİ GoAnywhere | Veri transferlerinizi manuel süreçten kurtarın! SIRADAKİ Veri Sızıntılarına Karşı Ne Yapacağız?