Bilgi Al

IDC Security Summit 2023'te Ground Labs ile Birlikte Platin Partner Olarak Yer Aldık!

Her sene gerçekleştirilen IDC Security Summit'te iş ortağımız Ground Labs ile birlikte yer aldık!

Detech, siber güvenlik konusundaki taahhüdünü daha da güçlendirmeye devam ediyor. Son IDC Security Summit etkinliğinde, Ground Labs Co-Founder'ı Stephen Cavey, Identity Fraud problemine karşı önemli bir konuşma yaptı.

Kimlik dolandırıcılığı gün geçtikçe karmaşıklaşıyor ve organizasyonlar için büyük bir tehdit oluşturuyor. Detech, bu tehdide karşı etkili bir şekilde mücadele etmek amacıyla, Ground Labs ile iş birliği yapma kararı aldı.

Stephen Cavey'in konuşmasında, veri güvenliğinde sektörün yükselen trendlerini ve bu alandaki en son gelişmeleri ele aldı. Veri keşfi ile bunların nasıl önlenebileceği konusuna da değindi. 

Detech'in COO'su Cem Uçtum, Stephen Cavey'in konuşması hakkında şunları söyledi: "Veri Güvenliği, her türlü organizasyon için ciddi bir risk oluşturuyor. Bu tehdide karşı güçlü bir koruma sağlamak, müşterilerimizin güvenliğini ve itibarını koruma taahhüdümüzün bir parçasıdır."

Detech ve Ground Labs iş birliği, veri güvenliğine tehditlerine karşı daha etkili bir mücadele için atılan önemli bir adımı temsil ediyor. Her iki şirket de, veri güvenliği konusundaki taahhütlerini güçlendirmeye ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmaya devam ediyor.

Bu iş birliği sayesinde, Detech, hassas veri keşfi ve benzeri siber tehditlerle mücadelede daha güçlü bir pozisyon elde ediyor ve müşterilerine daha güvenli bir iş ortamı sağlama konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Etiketler
  • Güvenlik
  • IDC
ÖNCEKİ Detech ve Fortra İş Birliği Anlaşması İmzaladı! SIRADAKİ Detech ve Tripwire Distiribütörlük Anlaşması İmzaladı!