Bilgi Al

DETECH ve HelpSystems İş Ortaklığı Duyurusu

Detech Bilişim Teknolojileri A.Ş. Veri Güvenliği ve Uyum Portföyünü Artırmak İçin HelpSystems ile Türkiye için Distrübütörlük Anlaşması Yaptı

İstanbul (29.04 2021) - Türkiye'nin önde gelen siber güvenlik teknoloji sağlayıcılarından Detech Bilişim Teknolojileri A.Ş, Türkiye'deki müşterilerine, verilerini ve kritik bilgi varlıklarını daha da güvenli hale getirmelerine yardımcı olmak ve  sektör lideri veri sınıflandırma çözümlerini sağlamak için HelpSystems ile bir ortaklık yaptığını duyurdu.

HelpSystems’in, veri sınıflandırma çözümlerinin en iyisi olan Boldon James ve Titus; işletmelere, iş ihtiyaçlarına uyacak şekilde kullanıcı odaklı veya otomatik sınıflandırma sağlayarak gelişmiş güvenlik ve iş süreçlerinde kolaylık sağlar.

Veri sınıflandırma; veri kaybını önleme, dosya paylaşım yönetimi ve diğer veri güvenliği çözümlerinin yanı sıra, verinin oluştuğu andan hedef kullanıcıya iletilmesine kadar kurum açısından kritik olan veriler için kesintisiz koruma sağlar.

Detech Operasyon Direktörü Cem Uçtum, "Son istatistiklerin ve haberlerin gösterdiği gibi, kuruluşların siber saldırılara ve çalışanlarının elindeki verilerin kasıtsız veri sızıntılarına karşı korumayı güçlendirmesine hiç bu kadar büyük bir ihtiyaç olmamıştı." dedi. “Kuruluşlar, sahip oldukları bilgileri korumak için doğru teknolojileri ve prosedürleri seçerken artık kayıtsız kalmayı göze alamazlar. Boldon James ve Titus ile güvenlik politikaları ekleyerek ve hassas verileri tam izlenebilirlik ve denetim ile tanımlayarak kurumların güçlü bir veri güvenliği stratejisi oluşturmasına yardımcı olacağız. "

HelpSystems Veri Sınıflandırma Genel Müdürü Andrew Tewksbury, "Türkiye'de Boldon James ve Titus veri sınıflandırma çözümlerimize bu kadar güçlü bir talep görmekten memnuniyet duyuyoruz ve Detech'in ortak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamamızı sağlayacak doğru iş ortağı olduğundan eminiz" dedi.


HelpSystems Hakkında

HelpSystems, kuruluşların ‘’Daha İyi Bir IT ™ Oluşturmasına’’ yardımcı olmaya odaklanmış bir yazılım şirketidir. Siber güvenlik ve otomasyon yazılımlarımız, müşterilerimize gönül rahatlığı sağlamak için kritik IT süreçlerini basitleştirir. IT dönüşümünün bir hedef değil, bir yolculuk olduğunu biliyoruz. Birlikte ilerleyelim!

www.helpsystems.com adresinden daha fazla bilgi edinin.

Medya bağlantısı:

Michael Bartley

C8 Danışmanlığı

[email protected]

M. +44 (0) 7920 709749

 

DETECH hakkında

2002 yılında kurulan Detech Bilişim Teknolojileri A.Ş, veri tanımlama, sınıflandırma ve etiketleme, veri kaybı önleme, güvenli veri paylaşımı ve aktarımı, hassas veri keşfi ve iyileştirme, robotik süreç otomasyonu, veri erişimi ve izin yönetimi, mobil tehdit analizi ve savunma alanlarında dünyanın önde gelen firmalarının yazılım çözümlerinin Türkiye distribütörüdür.

www.detech.com.tr adresinden daha fazla bilgi edinin.

Medya bağlantısı:

Serra Karagözyan

[email protected]

M. + 90 543 684 8421

T.   +90 216 428 0070

ÖNCEKİ IDC IT Security Roadshow 2020 SIRADAKİ IDC Güvenlik Zirvesi | 21-22 Mart 2020 | NG ENJOY SAPANCA