Bilgi Al

Ground Labs | En değerli verileriniz hakkında ne bilmiyorsunuz?

Dark Data | Bilmedikleriniz neden önemlidir?

Ground Labs | En değerli verileriniz hakkında ne bilmiyorsunuz?

Dark Data:


- Sahip olduğunuzu bilmediğiniz verilerin değeri nedir?

- Ne gibi riskler içerir?

- Bu risklerin etkisi nedir?

Karanlık veriler, bugün iş dünyasında kullanılmayan en büyük kaynak olabilir. Çevrimiçi olarak üretilen karanlık veriler; kuruluşunuzdaki sistemler, cihazlar ve etkileşimler tarafından oluşturulan, bilinmeyen ve kullanılmayan verilerdir. Belki bir yerlerde sessizleşmiş olarak biçimi veya meta verileri tutarsız olabilir. Belki kimse onunla ne yapacağını bilememiş ya da kelimenin tam anlamıyla var oldukları bilinmiyordur.

Bir kurumun endüstrisi veya boyutu ne olursa olsun, sürekli artan veriye olan bağımlılığımız ve ağlarımızdaki hacimsel muazzam büyüme ile gelen zorluklarla karşı karşıyayız.

  • Enterprise Recon çözümleri, kurumunuzdaki riski güvenli bir şekilde azaltmak ve karanlık veri dahil hassas verileri bulmak için en kapsamlı ve güvenilir çözüm olarak hizmet verir.
  • Ground Labs özellikle KVKK/BDDK/GDPR/PCI DSS/Rekabet vb. hassas verileri tespit etme konusunda gelişmiş bir çözümdür. Patentli tarama algoritması sayesinde tüm tarama çözümlerinden çok daha yüksek doğrulukta ve hızda veri keşfi yapılabilmektedir.
  • IT ortamınızdaki tüm sistemlerde (Dosya Sunucular, E-posta Sunucular, Veritabanları, Cloud Sistemler, Kullanıcı Makinaları) bulunan veri ve dokümanlarda (resimler ve ses dosyaları dahil) verileri tarayıp bulabilirsiniz. Hassas veri bulunan dokümanlarınızda istediğiniz aksiyonları (Kalıcı Şekilde Yok Etme, Karantinaya Taşıma, Maskeleme, Şifreleme) uygulamanız da mümkündür.


Enterprise Recon hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.detech.com.tr/groundlabs sayfamızı ziyaret edebilir, demo ve detaylı bilgilendirme için e-posta gönderebilirsiniz; [email protected]

Ground Labs Türkiye Yetkili Distribütörü
Detech Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş
www.detech.com.tr | info@detech.com.tr
ÖNCEKİ Veri Korumanın Temelinde Yararlanacağınız Üç Adım SIRADAKİ GoAnywhere | Veri paylaşım senaryolarının yeni normali "Otomasyon"