Bilgi Al

NATO ve TITUS, Ortak Hizmet Anlaşmalarını duyurdular.

NATO İletişim ve Enformasyon Dairesi (NCI) ile Titus, Nato üyesi ülkelerin resmi kurumlarında TITUS çözümlerini kullanılmasına ilişkin bir anlaşma imzaladılar.

BRÜKSEL, BELÇİKA – (Marketwired – 15 Şubat 2017) – Yapılandırılmamış veriler için sınıflandırma ve koruma çözümleri konusunda dünya çapında pazar lideri olan TITUS ve NATO İletişim ve Enformasyon Dairesi (NCI) bugün ortak bir Hizmet Anlaşması’na (MSA) imza attıklarını duyurdular. Bu anlaşma, TITUS çözümlerinin NCI Ajansı, NATO Üyesi Ülkeler ve diğer NATO kurumlarına sunulmasını sağlayacaktır.

Siber güvenlik konusu, NATO’nun endişe ettiği temel konulardan biridir. Bu yüzden hava, kara ve deniz operasyonlarından sonraki çalışma alanları bu olacaktır.

TITUS sınıflandırma ve politika uygulama araçları, yapılandırılmamış bilgiyi e-posta ve doküman içinde sınıflandırır, korur ve etiketler. TITUS çözümleri, kullanıcılara tutarlı ve kapsamlı etiketlemeler uygulamasına olanak tanır. TITUS, bilgilerin doğru olarak etiketlenmesini sağlayarak, kurumlar arası paylaşımı teşvik etmeye, sınıflandırılmış ve hassas bilgilerin kaybolmasını önlemeye yardımcı olur.

NCI kurumu tarafından yürütülen birçok NATO projesi ve temsilcisi, halihazırda yapılandırılmamış verilerin sınıflandırılmasına ve güvenli hale getirilmesine yardımcı olmak için TITUS çözümlerini kullanıyor. Bu anlaşma yürürlüğe girdiğinde,Titus çözümleri, kurum genelinin yanı sıra NATO Üye Devletleri’nde de standartlaştırılacaktır.

TITUS Yönetim ve Operasyon Sorumlusu Mitch Robinson şunları söyledi:

“NATO ve özellikle NCIA ile olan ilişkilerimizin devamını ve gelişmesini görmekten memnuniyet duyuyoruz. TITUS çözümleri bazı NATO üyesi kuruluşlar tarafından halihazırda kullanılmakta iken, bu anlaşma yürürlüğe girdiğinde, tüm dünyada tutarlı ve etkili bilgi güvenliği sağlamak için birlikte daha yakından çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

TITUS Hakkında

TITUS ürünleri, e-postalardaki hassas bilgileri, belgeleri ve diğer dosya türlerini (masaüstünde, mobil cihazlarda ve bulutta) sınıflandırarak ve koruyarak veri kaybını önleme özelliğini geliştirir. TITUS çözümleri, dünya çapında 120’den fazla ülkede milyonlarca kullanıcı tarafından güvenle kullanılıyor. Müşterilerimiz arasında Dell, Provident Bank, Dow Corning, Safran Morpho, Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri, NATO, Pratt ve Whitney, Kanada Milli Savunma Bakanlığı ve Avustralya Savunma Bakanlığı bulunmaktadır. Detaylı bilgi için www.TITUS.com adresini ziyareet edebilirsiniz.

NCI Hakkında

NATO İletişim ve Enformasyon Kurumu (NCI) İttifak’a siber güvenlik ve füze savunması da dahil olmak üzere ileri bilgi ve iletişim teknolojileri ve C4ISR’yi sağlar. NCI kurumu, NATO ve ulusları birbirine bağlar. NATO operasyonlarına destek vermek NCI kurumunun öncelikli konusudur.

ÖNCEKİ Titus - Palo Alto Networks Çözüm Ortaklığı SIRADAKİ IDC BT Güvenlik Konferansında Detech