Hassas Veriler ve Eski Çalışanlar

27 Nisan 2017 tarihli bu cio.com makalesinde Andy Patrizio aslında bildiğimiz ve bizi rahatsız eden bir gerçeği sayısal olarak bir kez daha ifade ediyor.

Bir şirketin en değerli varlıklarının günün sonunda kapıdan çıktığını söyleyen eski bir klişe vardır. Bununla birlikte, yakın tarihli bir güvenlik raporuna göre, diğer bazı değerli varlıklar da kapıdan çıktılar ve artık geri gelmeyecekler.

Osterman Research tarafından yapılan ankette, ankete katılan kuruluşların yüzde 69’u, işyerlerinden ayrıldıklarında onlarla birlikte bilgi kaynakları alan çalışanlardan kaynaklı önemli veri veya bilgi kaybı yaşadığını söylüyor.

Herhangi bir veri kaybı şirketler için tehdit oluşturur. İşten çıkan veya çıkmaya hazırlanan çalışanlar şirket bulut depolarından kurumsal bilgileri açığa çıkarabilir veya bilinmeyen yerlere koyabilir. Detech olarak bu konuda size çeşitli çözümlerimiz mevcuttur.

case studies

Daha fazla blog gör

BİZE ULAŞIN

İş Ortağımız olmak ister misiniz?

Aklınıza gelebilecek her türlü soruyu yanıtlamaktan ve hangi hizmetlerimizin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Faydalanabileceğiniz olanaklar:
Nasıl ilerleyeceğiz?
1

Size uygun bir zamanda bir görüşme planlıyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı yapıyoruz.

3

Birlikte nasıl çalışabileceğimizi kararlaştırıyoruz.

Bir görüşme ayarlayın!