Detech, Cynet Global Partner Programına Katıldı!

Global İş Ortağı Programı’nın bir parçası olarak Detech, Cynet’in tam otomatik, hepsi bir arada siber güvenlik platformunu uygun maliyetle etkili bir siber güvenlik çözümüne ihtiyaç duyan müşterilere sunabilecek

Detech, Cynet Global İş Ortağı Programı’na katıldığını duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu ortaklık, Detech’in Cynet’in 7/24 güvenlik izleme hizmeti ile desteklenen tam otomatik, hepsi bir arada siber güvenlik platformunu etkili, uygun fiyatlı ve kapsamlı bir siber güvenlik çözümüne ihtiyaç duyan yalın BT güvenlik kuruluşlarına getirmesini sağlıyor.

“Detech’in Cynet Global İş Ortağı Programına katılmasından büyük heyecan duyuyoruz. Bu programı, ortaklarımıza konsolidasyon ve otomasyona odaklanarak yeni fiyatlandırma, indirimler ve siber güvenlik kaynakları sunmak için tasarladık – bu da müşterilerine kapsamlı siber güvenlik sağlamalarına ve bunları kolaylaştırmalarına olanak tanıyor. Başından beri amacımız Detech gibi şirketlerin müşterilerini güvende tutarken işlerini ölçeklendirmelerine yardımcı olmaktı,” diyor Cynet Başkanı Bruno Darmon. “Cynet Global İş Ortağı Programı aracılığıyla, iş ortağı ilişkilerimizi güçlendirmeyi ve siber güvenlik satışlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz – iş ortaklarımızın satış döngüsünün her adımında ödüllendirilmesini sağlıyoruz.”

Detech, Cynet’in en üst sıradaki siber güvenlik çözümünü daha fazla müşterisine ulaştırmak için Cynet Global Partner Programına katıldı. Cynet satış sürecini kolaylaştırdığı için, Detech artık bir güvenlik ekibinin boyutu, beceri setleri veya bütçesinden bağımsız olarak siber tehditlere karşı yüksek koruma sağlarken güvenlik risklerine görünürlük sağlayan otomatik bir siber güvenlik çözümü sunabilir.

“Müşterilerimize en iyi siber güvenlik çözümlerini sunmak istiyoruz” diyen Detech COO’su Cem Uçtum sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Cynet, CRN’den 5 yıldız alarak ve G2’nin 2022 En İyi 50 Güvenlik Ürünü listesinde XDR, MDR ve EDR çözümleri için 1 numara da dahil olmak üzere yer alarak güvenlik endüstrisi tarafından defalarca takdir edildi. Cynet’in iş ortağı öncelikli yaklaşımı ve birinci sınıf siber güvenlik çözümü bu ortaklığı bizim için kolay bir karar haline getirdi.”

Cynet Hakkında

Dünyanın ilk Hepsi Bir Arada Siber Güvenlik Platformu’nun sağlayıcısı olan Cynet, 7/24 uzman desteği ile desteklenen tek ve basit bir çözüm üzerinde tüm güvenlik özelliklerini bir araya getiriyor. Cynet, küçük ve orta ölçekli işletmeler için korumayı artırmak ve MSP’ler için marjları en üst düzeye çıkarmak amacıyla tasarlanmıştır. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: http://www.cynet.co

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

top