Clearswift Adaptif DLP ile veri güvenliğinizi en üst seviyeye taşımayı düşünür müsünüz?

Enforcer to Enabler

Clearswift Adaptif DLP ile İşinizi Değil, Tehditleri Engelleyin


Geleneksel DLP’lerde Karşılaşılan Sorunlar
 
Etkin hale gelmesi uzun zaman alır.Sınırlı aksiyon alma yeteneği sebebiyle bütün iletişimi durdurur	Manuel olarak çok fazla iş yükü oluşturur
Etkin hale gelmesi uzun zaman alırSınırlı aksiyon alma yeteneği sebebiyle bütün iletişimi durdururManuel olarak çok fazla iş yükü oluşturur“Gizli/gizlenmiş” verileri gözden kaçırır
It's time to be adaptive
Context-awareContext-aware: Kimin kime neyi gönderdiğine bağlı olarak neyi durduracağına veya neye izin vereceğine dair politika odaklı kararlar verir.
SteganographyAnti-Steganography: Resim dosyalarına gömülen aktif kodların, hassas verilerin ve zararlı yazılımların temizlenmesini sağlar.
Removes embedded contentRemoves Embedded Content: Gelişmiş Kalıcı Tehdit (APT) taşıyabilecek kötü amaçlı yazılımlar dahil olmak üzere gömülü zararlı yazılımları kaldırır.
Adaptive RedactionAdaptive Redaction: Belge özelliklerinde ve/veya revizyon geçmişinde görünen ve görünmeyen bütün gizlenmiş verileri kaldırır.
Data ReductionData Reduction: Hareket halindeki verilerin gerçek zamanlı olarak maskelenmesini sağlar.
Clearswift A-DLP’nin kısa videosu.

Clearswift Adaptif DLP hakkında daha fazla bilgi edinmek için “Detaylı Bilgi” butonunu kullanabilir, bizimle irtibata geçmek için e-posta gönderebilirsiniz; info@detech.com.tr
Detaylı Bilgi
Clearswift Türkiye Yetkili Distribütörü
Detech Bilişim Teknolojileri San. Ve Tic. A.Ş
case studies

Daha fazla blog gör

BİZE ULAŞIN

İş Ortağımız olmak ister misiniz?

Aklınıza gelebilecek her türlü soruyu yanıtlamaktan ve hangi hizmetlerimizin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Faydalanabileceğiniz olanaklar:
Nasıl ilerleyeceğiz?
1

Size uygun bir zamanda bir görüşme planlıyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı yapıyoruz.

3

Birlikte nasıl çalışabileceğimizi kararlaştırıyoruz.

Bir görüşme ayarlayın!